Tweede meisje aangehouden in zaak beschieting huis

Geschreven door Redactie

De politie heeft een tweede meisje aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij het beschieten van een woning aan de Maandagstraat in Almere Buiten. Ook zij is minderjarig, zo bleek dinsdagavond tijdens een uitzending van Opsporing Verzocht. 

Na de uitzending van vorige week kwamen tien tips binnen. Naar aanleiding van deze tips is volgens de politie één van de meisjes aangehouden. De politie wil niet zeggen hoe oud de verdachten zijn of waar ze vandaan komen. De schutter en de bestuurder van de scooter, twee jongens die vermoedelijk uit Amsterdam komen, zijn nog niet aangehouden. 

Het huis aan de Maandagstraat werd op 31 maart beschoten door een jongen achterop een scooter. Opsporing Verzocht besteedde eerder dit jaar ook al aandacht aan de zaak. Toen kwamen er twintig tips binnen.

Onze Ambassadeurs