Saint Tropez Lounge blijft langer dicht

Geschreven door Redactie

Saint Tropez Lounge aan de Grote Markt in het centrum blijft twee weken langer dicht. Dat heeft de burgemeester laten weten.

Vondst handgranaten

Op donderdag 15  november 2018 heeft burgemeester Franc Weerwind de Saint Tropez Lounge met onmiddellijke ingang gesloten voor de duur van twee weken na het aantreffen van twee handgranaten in de nabije omgeving. Uit informatie die de burgemeester van de politie en het Openbaar Ministerie heeft ontvangen, blijkt dat er een gevaar is geweest voor de openbare orde en er vrees is voor herhaling.

Onveilige situatie

“De bevindingen maken aannemelijk dat indien de horecaonderneming weer open gaat er onverminderd sprake zal zijn van een ernstige en reële dreiging op het pand, personen en/of omgeving. Dit zou een ernstige inbreuk op de openbare orde en veiligheid opleveren en is een aanleiding om de sluiting te verlengen met twee weken”, aldus burgemeester Weerwind.

“Omdat het een lopend politieonderzoek betreft, kunnen er op dit moment geen verdere mededelingen worden gedaan”, meldt een woordvoerder van de gemeente.

Onze Ambassadeurs