Waterlandseweg opnieuw twee avonden en nachten afgesloten

Geschreven door Redactie

De Waterlandseweg ter hoogte van de A6 in Almere gaat volgende week twee nachten dicht. Volgens Rijkswaterstaat is dat nodig om het viaduct over de weg te kunnen afbouwen. De A6 wordt verbreed van twee naar vier rijstroken.

Om het verkeer en de medewerkers van aannemer Parkway6 tijdens het werk niet in gevaar te brengen, wordt de Waterlandseweg op woensdagavond 12 december en donderdagavond 13 december om 20:00 uur afgesloten. De ochtenden erna gaat de weg om 06:00 uur weer open. 

Rijkswaterstaat adviseert verkeer vanuit Almere Stad dat naar Lelystad wil, eerst de A6 op te rijden richting Amsterdam om vervolgens bij Almere Stedenwijk (afrit 3) te keren. Automobilisten die vanaf de A27 komen en naar Almere Stad willen, wordt geadviseerd om tijdens de afsluiting via de A6 te rijden.

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.