Kerstfeest op kinderboerderij den Uylpark

Op vrijdag 21 december wordt kinderboerderij den Uylpark omgetoverd in een kerstboerderij. Lichtjes, muziek en kampvuurtjes zorgen voor een sfeervolle avond. Iedereen is welkom van 18.30 tot 20.00 uur op de kinderboerderij in Stedenwijk.

Op de kinderboerderij wordt er gestart met het voorlezen van een kerstverhaal. Van 19.00-19.30 uur wordt het Den Uylpark prachtig verlicht. In dit half uur mogen de bezoekers van het kerstfeest een speurtocht doen door het park. Bij terugkomst staan de vuurkorven aan en kunnen er marshmallows en broodjes gebakken worden boven een kampvuur.

Doorlopend staat Elly klaar met een creatieve kerstworkshop op de kinderboerderij. Ook mogen de kinderen een dierenmasker knutselen. Het kerstfeest op de kinderboerderij is natuurlijk pas compleet met een bezoek aan de verschillende dieren die hier wonen. Geiten, kippen, schapen, konijnen en nog veel meer zien uit naar jullie komst.

De activiteiten deze avond zijn gratis. De Albert Heijn sponsort eten en drinken. Kijk voor meer informatie op onze website www.stadennatuur.nl!

Onze Ambassadeurs