De Geus verliest met Oranje WK-finale van België

Geschreven door Redactie

Het is Jonas de Geus uit Almere niet gelukt om met het Nederlands hockeyteam wereldkampioen te worden. De Nederlanders verloren zondag de WK-finale in het Indiase Bhubaneswar na shoot-outs van België. 

In de reguliere speeltijd kwamen de ploegen niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Bij de shoot-outs die volgde, moest De Geus de derde shoot-out nemen. Hij wist deze feilloos te benutten. Toch bleek dit uiteindelijk niet voldoende om de wereldtitel te pakken. De Belgen wonnen de serie met 3-2. 

De Geus, die uitkomt voor de Almeerse Hockey Club, slaagde er in 2017 nog wel in om de Europese titel te winnen.

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.