Winnaar 'Win je Winkel' alweer weg

Geschreven door Redactie

De winkel BambooBaby uit Almere sluit na minder dan drie maanden haar deuren. De eerste luierspeciaalzaak van Nederland won in september nog de wedstrijd 'Win je Winkel' van de ondernemersvereniging. 

Eigenaresse Caroline Beelen won met die wedstrijd een winkelruimte van 100 vierkante meter. Die mocht ze gebruiken voor drie maanden, met een optie voor drie extra maanden. Beelen zegt dat ze te weinig aanloop heeft om de winkel aan te houden. "De winkel is niet gericht op het grote publiek, het gaat om een zeer specifieke doelgroep." Ook had de eigenaresse moeite om de bezetting op orde te houden.  

Beelen startte BambooBaby als webshop om wasbare, duurzame luiers te verkopen. Dat bleek zo goed te lopen, dat Beelen wilde proberen of Almere 'klaar was voor een echte winkel'. BambooBaby is deze zaterdag voor het laatst geopend. De webshop blijft wel open.

Onze Ambassadeurs