Limburgia nieuw in Almere-Buiten!

Limburgia is een échte verwenwinkel. Van vlaaien en gebak tot heerlijke koffies, sandwiches en smeuïge tosti’s. De bakkers van Limburgia bereiden al de lekkernij vol met passie en overgave waarbij eeuwenoude familierecepturen worden gevolgd. En dat zie je, maar bovenal, je proeft het!

De eerste Limburgia openende al in 1993 haar deuren in Apeldoorn. Nu na meer dan vijfentwintig jaar heeft Limburgia maar liefst 70 winkels in Nederland. Dat traditie en vernieuwing goed samen gaat bewijst Limburgia met het nieuwe pand in Almere-Buiten. De frisse en natuurlijke uitstraling van de winkel valt goed in de smaak bij de bezoekers.

Limburgia heet je van harte welkom bij de nieuwe winkel in Almere-Buiten aan het Philadelphiapad om eens te komen genieten van een heerlijke kop koffie of thee. Zij serveren de hete dranken graag in combinatie met een lekkere punt vlaai, chocolade bonbons of ander soort gebak. Meer trek in een hartige snack? In de winkel kun je ook terecht voor een complete lunch of high tea!

Ben je geïnteresseerd in het vieren van een verjaardagsfeestje of high tea bij Limburgia? Loop met gemak binnen om een afspraak te maken. Voor de jonge kinderen onder ons heeft Limburgia een leerzame speelhoek opgezet. 
De vlaaien van Limburgia worden zó goed ontvangen dat zij ook bezorgen aan bedrijven en particulieren! Wil jij ook een kijkje nemen tussen de heerlijke vlaaien van Limburgia? Neem dan een kijkje op www.limburgiavlaai.nl, proef en bestel ze in de winkel!

Onze Ambassadeurs