Tulpenroute 2021 in Flevoland

Geschreven door Redactie

Dit voorjaar kun je van 10 april 2021 tot en met 2 mei 2021 tijdens Tulpenroute Flevoland 2021 genieten van het kleurrijke buitengebied van de gemeente Dronten, Lelystad, Zeewolde en Almere!

Vorig jaar werd de Tulpenroute afgelast, maar dit jaar zijn er allerlei voorbereidingen getroffen om Flevolands mooiste en bloemigste evenement door te kunnen laten gaan.

Stichting Tulpenroute Flevoland wil het buitengebied van Flevoland, met de tulp als verbindende factor, onder de aandacht brengen. In het voorjaar worden wandel-, fiets- en autoroutes uitgezet. Hiermee wil de stichting de bezoekers uit binnen- en buitenland kennis laten maken met een uniek stukje Nederland.

Voor de Tulpenroute 2021 zijn er diverse maatregelen en richtlijnen getroffen. Zo worden bezoekers via de website geïnformeerd over het spreiden van de bezoekers over meerdere dagen. Het is verplicht om een ticket af te nemen en de dagactiviteiten worden niet toegestaan. Er worden tickets verkocht voor verschillende routes: route Dronten, route Lelystad en route Zeewolde.

Er kunnen maximaal drie tickets worden afgenomen op één tijd voor een dag. Om de vijftien minuten mag een andere lichting bezoekers naar binnen. Een ticket kost 5,00 euro per persoon en kan worden gekocht via www.tulpenrouteflevoland.nl. 


Onze Ambassadeurs