Schildersbedrijf Mercier is jouw schildersbedrijf in Almere!

Geschreven door Redactie

Schildersbedrijf Mercier is opgericht in 2011 door Dennis Mercier. Inmiddels heeft Schildersbedrijf Mercier twaalf vaste schilders. Schildersbedrijf Mercier werkt met gediplomeerde vakschilders en zijn inzetbaar voor zowel bedrijven als particulieren.  

 

Schildersbedrijf Mercier biedt deskundige analyse van onderhoud, een schilders onderhousplan op maat, goede kleur en productadvies en staat voor zekerheid van vakmanschap. Bij Schildersbedrijf Mercier sta je verzekerd van kwaliteit!

 

Sikkens Quality Painter

Het grote verschil tussen schildersbedrijf Mercier en andere schildersbedrijven is dat Mercier een ‘Sikkens Quality Painter’ schildersbedrijf is. Dit houdt in dat zij onder de logo Sikkens werken met uitsluitend Sikkens materialen. Ook hebben zij een bijpassend Sikkens garantie certificaat. Dit betekend dat zij na een klus een garantie certificaat uitreiken aan de klant. Deze is 5 jaar geldig, en geldt voor binnenwerk en buitenwerk. Mochten er problemen voortkomen, hoeft de klant maar een belletje te geven en dan wordt het probleem kosteloos binnen twee weken opgelost.

 

Contact 

Voor een afspraak kan de klant contact opnemen met het bedrijf. Er wordt dan telefonisch of via de mail een vrijblijvende offerte gemaakt. Wanneer dit is goedgekeurd wordt er een datum besproken wanneer het werk opgepakt kan worden .

 

Omdat het bedrijf enorm groeit, zijn zij altijd op zoek naar topschilders! Ben jij enthousiast, leergierig en servicegericht? Heb jij ook aantoonbare schilderervaring, lever jij kwaliteitswerk en wil jij net dat stapje extra doen? Schildersbedrijf Mercier biedt jou uitdagende klussen, leuke collega’s, een marktconform salaris en het gebruik van een bedrijfsauto! Voel jij je geroepen? Stuur dan je C.V. naar info@schildersbedrijfmercier.nl

Onze Ambassadeurs