Test de allereerste slaaprobot ter wereld!

Zaterdag 9 maart kun je bij Slaapstad tussen 11.00 en 16.00 uur, de allereerste slaaprobot ter wereld!

Somnox, de eerste slaaprobot ter wereld, helpt je met in slaap vallen, in slaap blijven en fris wakker te worden met behulp van intelligente technologie die lichaam en geest kalmeert. De collega’s van Auping en Somnox vertellen je alles over het belang van een goede nachtrust en hoe de slaaprobot Somnox je daarbij kan helpen. Somnox kun je gratis testen. Aanmelden kan gratis via deze link.

Vijf uur lang hebben bezoekers de tijd om Somnox, de slaaprobot, testen bij Slaapstad aan De Diagonaal 40. Alle vragen omtrent een goede nachtrust en hoe Somnox daarbij helpt, worden beantwoord door de makers van Somnox en Auping. Daarnaast kun je een kopje koffie of thee krijgen bij de bar om het wachten te verzachten.


Over Slaapstad

De Diagonaal 40 is tot en met 17 maart open voor publiek. Nog één maand leent deze locatie zich voor meer dan vier evenementen rondom het thema slaap. De evenementen die nog op het programma staan variëren van; “Somnox Experience Day”, op 9 maart, waarbij je Somnox de allereerste slaaprobot ter wereld kunt uittesten! en “World Sleep Day” op vrijdag 15 maart, waarbij de dag van slaap wordt gevierd!


    

Onze Ambassadeurs