Dunkin' Donut of the Day #01 - Heartbeat Heart

Geschreven door Redactie

Op 28 februari is de Almeerse vestiging van Dunkin' Donuts geopend en om dit te vieren gaat de redactie van Ons Almere alle donuts in hun assortiment uitproberen!

Dagelijks presenteren wij een Dunkin' Donut of the Day, waarbij we je informatie zullen geven over de inhoud en de smaak van de donut. Zoals je zult begrijpen voelt dit item voor de redactie als een echte straf, maar onder het motto "iemand moet het doen" offert iedereen zich (natuurlijk met tegenzin) op.

Omdat het vandaag Nationale complimentendag is trappen wij deze serie af met:

Heartbeat Heart

Deze liefdevolle en romantische donut is gemaakt in een hartvorm. Met overheerlijk vanilleglazuur heeft ieder hart zijn eigen heartbeat. Ons advies is om deze romantische donut doormidden te snijden zodat je samen met je lief een half hart kunt verslinden! Wanneer je hem doormidden snijdt komt er een overheerlijke vulling van vanilleroom met aardbeien je tegemoet. 

Wanneer je deze donut eet zul je merken dat niet alleen de liefde van de man door de maag gaat. Vrouwen raken ook gemakkelijk verliefde op deze hartjes.