Martess Chocolaterie op de Markerkant heeft een leuke winactie!

Geschreven door Redactie

Vader en dochter deelden al jaren een droom over chocolade.  Door een eigen chocolaterie te openen werd deze droom in november 2012 werkelijkheid. 

De chocolaterie in Almere heeft onder andere een klein pittoresk winkeltje waar u terecht kunt voor allerlei producten en geschenken van chocolade. De droom is inmiddels hun passie geworden, wat zich uit in... komt u zelf maar kijken, ze laten u graag alles zien! 

Martess deelt hun passie door het geven van workshops in de vorm van bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, workshops en proeverijen op locatie zijn ook mogelijk.

Momenteel heeft Martess Chocolaterie een leuke winactie. Wanneer je via Facebook hun bericht deelt (en hun pagina leuk vindt) maak je kans op een Workshop Bonbons maken voor vier personen! De winnaar wordt op 8 maart bekend gemaakt! De Facebookpagina vind je hier: https://www.facebook.com/MartessChocolaterie/.


Onze krant nog niet ontvangen?