Respect vanuit de gemeente naar WitchWorld

Geschreven door Redactie

Donderdagavond was er een politieke markt in het stadhuis. Hier werd vol lof, complimenten en waardering over Witchworld gesproken. Helaas gaat Witchworld niet meer door, door financiële tekortkoming.  De locatie van Witchworld zou pal naast het Floriade en kasteelterrein komen. Toen de gemeente het Eden Holland omarmde, zag de maker van Witchworld zijn kansen steeds kleiner worden.
Tijdens een eerdere bespreking stelde Theunis, de bedenker van WitchWorld een tiental vragen. Deze vragen gingen over het verloop van de zaken. Theunis had nog bedenkingen bij de antwoorden die gegeven werden. Volgens onze burgermeester is alles transparant en eerlijk verlopen. Er is vanuit de gemeente altijd meegedacht, en er zijn honderden stageplekken en banen aangeboden voor het park. De gemeente vindt het daarom ook zeer jammer dat het niet mee doorgaat.

Theunis moet alles nog verwerken, geeft hij aan. Volgens hem waren de uitgesproken woorden mooi, maar waarom werden deze niet eerder uitgesproken? Ook heeft hij nog lang niet alle antwoorden op zijn vragen. Hij verteld dat de gemeente eerder niet heeft geholpen, en dat er zeker wel meer steun gegeven kon worden. ‘Wij zijn nog altijd strijdbaar.’ geeft Theunis aan.


Onze Ambassadeurs