Eten met kinderen in Almere

Geschreven door Redactie

Bijna alle ouders kennen het wel. Je wilt ergens met je kind een hapje gaan eten, maar het restaurant heeft helemaal niks voor kinderen! Kinderen kunnen zich nogal snel vervelen, dus de redactie zocht uit waar je het best wat kunt eten mét je kind! 


Op deze plekken hoeft je kind zich niet meer te vervelen! 


1. Pannenkoekenhuis Smullen en Spelen

Buiten is er een avontuurlijke speeltuin waar je hutten kunt bouwen. Ook is er een groot klimrek en een peuterspeelplaats! Binnen kun je heerlijke pannenkoeken eten, en is er een mega LEGO- wand! Ook worden er soms speciale evenementen georganiseerd. Het woord 'vervelen' komt hier dus niet voor! 

Enrico Fermistraat 30, 1341 CB Almere


2. Pannenkoekenboot Almere Haven 

Een groot schip met keuze aan 100 verschillende soorten pannenkoeken! Bij lekker weer kun je ook nog buiten zitten. Binnen is alles in een piraten thema, super leuk voor de stoere jongens dus! 

Sluiskade 3
1357 NW Almere-Haven


3. Dubbel-Op op de Kemphaan

Op de Kemphaan is er genoeg te doen. Denk aan de Almere Jungle, of het klauteren in de bomen. Ook kun je er héérlijk eten! Alle pannenkoeken zijn standaard glutenvrij en lactosevrij. Ook hebben zij heerlijke broodjes, en nog meer! 

Kemphaanpad 8
1358 AC Almere


4. Gateway Diner

In het mooie Beatrixpark staat Gateway Diner. Alles in het thema van de Amerikaanse jaren '50. Je hebt een mooi uitzicht over het water, en er is een groot speeltuin om de hoek. Heerlijk voor de kids dus! In de zomer staat er een bad van 10x10 meter om even af te koelen. Wanneer het bad er staat kan je op de Facebook pagina zien. 

Beatrixpromenade 7
1312 AZ Almere


5. Steel Creek

Dit strandrestaurant ligt, vreemd genoeg, op het strand van Almere! Heerlijk voor het als het weer wat warmer wordt dus. De kinderen kunnen wat eten, en daarna lekker het strand op om te spelen. 


6. De Kapitein in Noorderplassen

Met je kids genieten aan het water. Je kan altijd aan het terras zitten. Met de koude dagen is het verwarmd, en in de zomer is het overkapt. Op de kaart staan gerechten voor kinderen, dus ideaal! Ook leuk om te doen, je kunt een bootje huren om in te varen! 

Boelijn 70
1319CS Almere


7. Kattencafé 

Voor de kids die van katten houden; er is een kattencafé in Almere stad! De katten zijn hartstikke tam, dus je kan ze aaien. Ook kan je met ze spelen, want er is genoeg speelgoed voor de katten! 

Brouwerstraat 36, 1315 BP Almere


8. De Beren

Een dagje met de kids naar de stad? En daarna lekker eten bij De Beren! Kinderen krijgen een kleurplaat met puzzels, en hun eigen menukaart! Handig! Met het toetje mogen zij een Berenbeker mee naar huis nemen. 

Forum 101
1315 TG Almere Stad