Muziekids ontvangt 5000 euro

Geschreven door Nicole Brandenburg

Elk jaar wordt er een onderneming uitgeroepen tot onderneming van het jaar. Dit jaar was het de beurt aan TSR. 


De winnaar mag een donatie doen aan een goed doel. TSR koos voor de stichting Muziekids. Deze zit gevestigd in de KinderKliniek in Almere stad. 


Afgelopen dinsdag vond de overhandiging plaats. Hier was wethouder Maaike Veeningen bij. Cultuur en muziek zit in het bloed van TSR. Zij wisten dan ook gelijk dat zij stichting Muziekids zouden steunen. Zij vinden het een prachtig initiatief dat jeugdige patiënten hun ziekte even vergeten door het maken van muziek.

De KinderKliniek behandelt kinderen uit en rond Almere. Dit zijn duizenden kinderen per jaar. De stichting opende in 2017 haar deuren, en creeërt daarmee de mogelijkheid om kinderen muziek te laten spelen, maken en beluisteren. Het doel is om wat meer ontspanning te creëren, en de pijn te verzachten. 


Onze krant nog niet ontvangen?