‘Eigenwijsjes’ mogen vanaf 26 november schoen zetten 19 november 2019

Geschreven door Redactie

“Oh, kom maar eens kijken, wat ik in mijn schoentje vind!”. De kidsclubleden van Almere City FC mogen vanaf dinsdag 26 november om 11.00 uur de schoentjes weer oppoetsen voor de komst van Sinterklaas naar het Yanmar Stadion.


Net zoals vorig seizoen komt de Sint langs om schoentjes van ‘De Eigenwijsjes’ te vullen met snoepgoed en kleine cadeaus. Voor de Sint is het wel belangrijk om te weten waar hij de schoentjes dit seizoen kan vinden, dus heeft Ally de Aap een speciaal plekje ingericht. 26 november is deze speciale schoenplek klaar en ingericht en kunnen ‘De Eigenwijsjes’ hun schoenen, tekeningen en wortels kwijt. Op kantoordagen loop je tussen 15:00 en 16:00 uur zelfs kans om Ally tegen het lijf te lopen. 


Op vrijdag 6 december worden alle Kidsclub-leden uitgenodigd bij de thuiswedstrijd tegen TOP Oss om hun schoentje voorafgaand aan de wedstrijd van de middenstip te pakken. Hopelijk heeft de Sint de lieve kinderen dan voorzien van mooie cadeaus. 


‘Zet je schoen op de middenstip’ is een speciale actie voor leden van kidsclub ‘De Eigenwijsjes’. Voor 15 euro geef je iemand een Junior Fancard (waarmee alle thuiswedstrijden gratis kunnen worden bezocht) en word je automatisch lid. Een Junior Fancard bestel je hier. Onze Ambassadeurs