Almere City FC verwelkomt met Cleerdin & Hamer Advocaten nieuwe businesspartner

Geschreven door Redactie

Cleerdin & Hamer Advocaten is toegetreden tot de Businessclub van Almere City FC. Robbert Jonk, partner in Almere, zette afgelopen week zijn handtekening onder een eenjarig sponsorcontract.

,,Ons bedrijf groeit in snel tempo. Qua aantal advocaten zijn wij in Almere inmiddels het grootste kantoor”, vertelt Jonk. ,,Daar hoort ambitie bij en in deze stad hebben wij veel groeipotentie. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de club. Daarom denk ik dat dit een mooie combinatie is. Wij verwachten in de businessclub van Almere City FC in contact te komen met ondernemers uit de regio en uiteraard hopen we op een mooi voetbalseizoen.”

Over Cleerdin & Hamer

De oorsprong van Cleerdin & Hamer ligt in Amsterdam, waar het advocatenkantoor in 1978 begon onder de naam Advokaten Kollektief De Pijp. In de jaren die volgden zijn nieuwe vestigingen geopend in Alkmaar (2003), Almere (2006) en Rotterdam (2015). In totaal werken er meer dan veertig gespecialiseerde advocaten binnen hun eigen rechtsgebied aan de meest uiteenlopende zaken. Eén van de meest bekende strafzaken van het advocatenkantoor betreft de zaak Holleeder, maar het kantoor staat verder bekend om haar expertise op onder meer het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, letselschade en familierecht.

Onze Ambassadeurs