Almere City FC zes duels in derde periode live op ESPN

Geschreven door Redactie

De tweede periode wordt de eerste weken van januari beslist met thuiswedstrijden van Almere City FC tegen De Graafschap (2 januari) en FC Eindhoven (8 januari). Daarna breekt meteen de derde periode aan.

Aangezien corona ook in januari en februari in ieder geval het land in de greep houdt, heeft de KNVB wijzigingen aangebracht in het speelschema om zoveel mogelijk wedstrijden live in beeld te brengen.

Almere City FC profiteert met de tweede plaats op de ranglijst van die beslissing. FOX Sports, dat vanaf januari door het leven gaat als ESPN, zendt zes van de negen Almeerse duels live uit. 

Door de veranderingen speelt Almere City FC tussen 15 januari en 12 maart drie keer op zondag en twee keer op zaterdag. Twee keer moet de formatie van Ole Tobiasen vroeg uit de veren. Op 7 februari om 12:15 uur moet de formatie aantreden tegen Helmond Sport, op 28 februari is SC Cambuur op hetzelfde tijdstip te gast in het Yanmar Stadion. In de derde periode staat ook een Avondje NAC op het programma. Op maandag 1 februari 20:00 uur speelt Almere City FC in het Rat Verlegh Stadion. 

Het schema op één rij: 

Vrijdag 15 januari 20.00 uur Jong AZ – Almere City FC

Vrijdag 22 januari 20.00 uur Almere City FC – FC Dordrecht

Maandag 1 februari 20.00 uur NAC Breda – Almere City FC

Zondag 7 februari 12.15 uur Helmond Sport – Almere City FC

Zondag 14 februari 20.00 uur Almere City FC – FC Volendam

Zaterdag 20 februari 14.00 uur TOP Oss – Almere City FC

Zondag 28 februari 12.15 uur Almere City FC – SC Cambuur

Zaterdag 6 maart 14.00 uur Almere City FC – Excelsior

Vrijdag 12 maart 20.00 uur FC Eindhoven – Almere City FC

Onze krant nog niet ontvangen?