Hockeyclub eert G-hockeyers

Geschreven door Redactie

De Almeerse Hockey Club heeft vrijdagavond de ParaHockeyers Frank Wessels en Juan Andres de Koning en hun coach Martin de Koning in het zonnetje gezet. Dit gebeurde voor de thuiswedstrijd van de Heren I tegen Amsterdam in de Hoofdklasse.


Het drietal was in augustus zeer succesvol tijdens het EK Parahockey in Antwerpen. Frank Wessels speelde tijdens dit EK met Team NL in de Championship Divisie en won brons. Dit team stond onder leiding van coach Martin de Koning. Juan Andres de Koning won in Antwerpen goud in de Trophy Divisie. 


De Heren I van de Almeerse Hockey Club verloor vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen Amsterdam met 1-3. Daniel de Haan tekende voor de enige Almeerse treffer. Komende zondag komt de ploeg van Pasha Gademan weer in actie: dan wacht Pinoke.