City FC wil eindelijk winnen bij Excelsior

Geschreven door Redactie

Almere City FC wil zich zondagmiddag revancheren op de matige competitie-start van vorige week. De Almeerders spelen zondag vanaf 12.15 uur de uitwedstrijd tegen Excelsior in Rotterdam. Almere hoopt voor het eerst in de clubhistorie eindelijk een wedstrijd te winnen op Woudestein.

Almere City FC bleef vorige week tijdens de seizoens-ouverture thuis teleurstellend steken op een 0-0 gelijkspel tegen MVV. Excelsior daarentegen schoot uit de startblokken met een klinkende 1-6 zege bij Jong PSV.

Trainer Ole Tobiasen kan in Kralingen beschikken over een nagenoeg fitte selectie. Alleen centrale verdediger Radinio Balker ontbreekt vanwege een blessure.


Almere City FC verloor alle zes voorgaande ontmoetingen op Woudestein tegen Excelsior. Vorig seizoen was de thuisploeg nog met 4-2 te sterk voor de Almeerders.


Voor City aanvoerder Ryan Koolwijk is het een speciale wedstrijd omdat hij meer dan 200 wedstrijden speelde in het shirt van de Kralingers. Bij het huidige Excelsior speelt ex Amere City FC spits Stijn Meijer.

Onze Ambassadeurs