Jong Almere City FC verliest van Jong Sparta

Geschreven door Redactie

De voetballers van Jong Almere FC hebben zaterdag in de Tweede Divisie verloren van Jong Sparta. De ploeg van trainer Ivar van Dinteren verloor op eigen veld met 0-2. De eindstand stond in de rust al op het scorebord.

De Almeerders begonnen ongelukkig aan het duel. Mitch Willems maakte in de openingsfase een overtreding in het strafschopgebied. Sven Mijnans weet namens Sparta de penalty die daarop volgde te verzilveren. Joshua Sanches weet namens de Rotterdammers de voorsprong in de 35e minuut te verdubbelen. Twintig minuten voor tijd krijgt verdediger Samuel Brobbey zijn tweede gele kaart en moet hij dus het veld verlaten. Met tien man weet Jong Almere City FC daarna geen vuist meer te maken.


Jong Almere City FC staat door de nederlaag op de vijftiende plaats van de Tweede Divisie. De Almeerders gaan volgende week in Hardenberg op bezoek bij HHC.

Onze Ambassadeurs