Voetbalclub Forza Almere organiseert een Open-Dag!

Geschreven door Redactie

Voetbalclub Forza Almere gaat een Open-Dag organiseren op maandag 10 juni, dit is op 2e Pinksterdag. Omdat de meesten mensen vrij van werk zijn en alle kinderen vrij van school zijn hoopt de club heel veel jongens én meisjes te verwachten.  


Op deze Open-Dag gaan alle teams van Forza Almere trainen en kunnen de kinderen die nog een nieuwe voetbalclub zoeken meteen meetrainen. De dag gaat van start om 10.00 uur met de mini's, JO8, JO9, JO10, JO11 en de JO13. Deze teams trainen tot 11.30 uur. Daarna is het de beurt aan de JO15, JO17, JO19 en de twee meisjesteams MO17 en de MO19. Alle jongens én meisjes zijn van harte welkom om mee te komen trainen op deze dag. Je kunt dan ook meteen bekijken of de teams leuk zijn zowel qua teamgenoten als niveau. 


Géén wachtlijsten! 

Bij Forza Almere zijn er geen wachtlijsten en kun je meteen in het nieuwe seizoen 2019/2020 lekker gaan voetballen. Wil je dus met je vriendjes van school of uit de buurt samen voetballen dan kan dit bij Forza Almere. Ook ouders die graag een eigen voetbalteam willen trainen of het team van hun zoon/dochter kunnen met Forza hierover in gesprek. Er is van alles bespreekbaar en de club wilt altijd meedenken.


Voetballen doe je voor je plezier 

Wil je geen selectie-stress hebben, geen nummertje zijn en lekker voor je plezier voetballen? Dan moet je echt bij Forza Almere zijn. De kleinste maar gezelligste club uit Almere. Met een zeer betaalbare contributie en verder geen verplichtingen voelen de huidige leden zich als een vis in het water bij deze voetbalvereniging. Wel staat deze club altijd te springen om nieuwe leden en vrijwilligers. Maar als je enthousiast en ambitieus bent dan kun je samen met de vereniging met je plannen aan de slag!


Dus kom lekker meetrainen op maandag 10 juni en bekijk dan of Forza Almere goed bij jou past. 


Onze Ambassadeurs