Oproep door Hart van Haven vanuit Youthport: auto's gezocht!

Geschreven door Redactie

Morgenavond organiseert Youthport voor de tieners in Almere-Haven een dropping. Hiervoor zijn er chauffeurs en auto's nodig. Wegens een tekort aan mankracht doen zij graag een oproep. Kun jij ze helpen?

Youthport

Youthport is doet jongerenwerk in Almere Haven.
Zij helpen jongeren talenten ontwikkelen vanuit verschillende communities. Zo hebben ze een  kook-, muziek- en sportcommunity. Bij Youthport staat vriendschappen bouwen in een hoog vaandel. Binnen Youthport is er een veilige plek, waar iedere jongere vrienden kan ontmoeten en vriendschappen kan bouwen. In het jongerenwerk bij Youthport is er veel liefde voor God. Ze helpen je graag ontdekken wie de Heer voor jou is. 

Activiteiten en begeleiding

Youthport organiseert regelmatig leuke activiteiten voor jongeren. Zo organiseren ze sportactiviteiten, hebben ze regelmatig huiswerkbegeleiding sessies en geven ze coaching.

Morgen staat er een toffe dropping acitiviteit op de planning. Echter hebben ze te weinig man om de jongeren te kunnen vervoeren naar de droppinglocatie. Heb jij morgenavond nog niets te doen en kun je een half uurtje van je tijd missen? Youthport is op zoek naar chauffeurs en auto's. Beschik jij over een auto en kun je rijden tussen 21:45 en 22:15 uur? Reageer dan op de oproep door een berichtje te sturen op de Facebookpagina van Youthport. Klik op deze link om doorverwezen te worden. 

Onze Ambassadeurs