Over precies één week start de Introductieweek in Almere!

Geschreven door Redactie

Over precies één week maken ruim 150 eerstejaars studenten kennis met de Hogescholen Windesheim en Aeres in Almere.

Met ruim 3 studenten verenigingen beloofd de Introductieweek een spetterend start van het jaar te worden.

Met ongeveer 80 vrijwillige studenten die mee gaan als medewerker, belooft het een fantastische week te worden. De introductieweek is elk jaar weer volgepland met allerlei activiteiten. Al deze studenten studeren zelf in Almere en weten als geen ander hoe je een feestje moet bouwen. De introductieweek in Almere is voor jou als aankomend student in Almere de ideale start van jouw studententijd! 

Deze vrijwillige studenten genieten van het studentenleven en zijn allemaal lid van de verschillende studenten(watersport)verenigingen. In totaal zijn er dit jaar drie verenigingen die mee helpen aan de introductieweek in Almere. 

  1. ['endzjin] S.V.E.I.A
  2. Bazinga 
  3. Agon

Start van de introductieweek 

Op maandag 26 augustus gaat de Introductieweek van start. Alle aankomende studenten en medewerkers beginnen met een bijeenkomst in Kinepolis. Na een mooie introductie van de verschillende scholen en de medewerkers, een praatje van sponsoren en het uitdelen van de feutenshirts worden de aankomende studenten in teams gedeeld. De introductieweek start met kennismakingsspelletjes in het centrum van Almere Stad.

Groepen van tussen de tien en zestien studenten met twee medewerkers, de pama’s, gaan op pad om elkaar beter te leren kennen. De studenten leren deze ochtend andere jaar laag studenten kennen en het centrum van de stad.   

Kamperen 

De studenten slapen tijdens de introductieweek op het terrein van de Rugbyclub Bulldogs Almere. De studenten slapen met hun eigen team in grote tenten. De pama’s slapen apart van de studenten.

Tevens staat een grote feesttent op het terrein waar ze elke dag gezamenlijk ontbijten, avondeten en activiteiten beleven. Voor de gehele week wordt het avondeten verzorgd door een cateraar. Uiteraard worden er veel dagen afgesloten met een knallend feest in de feesttent. 

Impressie 

Ben je geïnteresseerd in een sfeerimpressie van de Introductieweek van vorige jaar? Bekijk dan de onderstaande video.

Onze krant nog niet ontvangen?