Win een arrangement bij Prive Spa Angie!

Geschreven door Redactie

Ben jij toe aan ontspanning? Dan is dit jouw kans! Win een basic arrgangement bij Prive Spa Angie! De winnaar wordt 31 maart bekend gemaakt. 


Angela en haar partner bezoeken sinds 2016 regelmatig privé spa's. Het viel hen op dat er in Nederland weinig privé spa's zijn. Daarom besloten zij hun eigen spa te openen! 


Angela en haar partner wilden niet altijd naar het zuiden van het land rijden. Sinds februari 2019 hebben zij dan ook een eigen privé spa. Zij merkte dat een publieke spa een drempel kan zijn voor mensen om naar een sauna te gaan. Ontspanning ontbreekt dan op het moment, en in het ergste geval gaan zij helemaal niet meer. 

De spa van Angela en haar partner is luxe uitgerust. Er is van alles, zij leveren echt maatwerk. Wil je iemand verrassen? Dan denken zij met je mee. Ook kan je kiezen voor een ontbijt, lunch of high tea met Spaanse, Mexicaanse en/of Surinaamse hapjes. 


Wat zit er inbegrepen in het basic arrangement? 

  • Gebruik van Finse sauna
  • Turks stoombad
  • Sunshowers/ whirlpool/ regendouches
  • Lounge 
  • Gratis scrubzout, douchegel, koffie en thee

Wat moet je doen? Like het bericht (klik!) en like de pagina. Tag de persoon met wie je hier graag heen wilt, en maak kans op het basic arrangement!