Flevolandse Zakenvrouw 2018 eventmanager Floriade

Geschreven door Redactie

Met ingang van 1 maart 2019 is de Almeerse Debby Toorenaar als Eventmanager het kernteam van de Floriade 2022 gaan versterken.


Zij gaat de evenementen aansturen voorafgaand en ook tijdens de expo. Een breed palet van klein tot groot. Dit zijn onder meer de evenementen die voortvloeien uit de “Making Of” tot aan de opening van de expo in 2022. Onderdeel van het takenpakket zijn tevens activiteiten voor de Floriade Business Club, de side events die de komende jaren op de agenda staan, zoals o.a. het Floriade Festival en samenwerkingen met de Gemeente Almere, Urban Greeners e.a.. Tenslotte gaat zij zich bezig houden met het opzetten en de operatie van het Preview Center in het hart van het evenemententerrein. 


Floriade is erg blij met deze versterking van het expo-team; Toorenaar won onlangs de titel Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2018, beschikt over een groot netwerk, niet alleen binnen de provincie Flevoland, maar ook daarbuiten. Daarnaast is zij een bekende speler binnen de stad Almere en brengt ze jarenlange kennis, ervaring en expertise mee.

Onze Ambassadeurs