Ons Almere doet mee met de 7 dagen Meditatie Challenge

Geschreven door Redactie

Deze maandag start de 7 dagen Meditatie Challenge van Michael Pilarczyk in samenwerking met Gezondheidsnet. De redactie van Ons Almere doet hier natuurlijk aan mee om in 1 week rust in ons hoofd te krijgen!

We zijn allemaal iedere dag druk, vooral in ons hoofd. Regelmatig komt het voor dat je je afvraagt of je eigenlijk nog wel tijd voor jezelf hebt? Wanneer je aan iemand vraagt hoe het gaat hoor je vaak "Druk, echt heel druk". Maar waar zijn we dan eigenlijk allemaal zo druk mee?


Meditation Moments

Michael Pilarczyk heeft samen met Cindy Koeman en hun team een mooie Nederlandse meditatie app uitgebracht. Met deze app kun je zorgen voor een fijn begin van je dag, een korte break tussendoor of gewoon rustig je dag afsluiten. Gewoon even luisteren naar jezelf, één met je gedachten en ervaren wie je in essentie bent. 

In de stilte hoor je alles, is één van de levensmotto's van Michael.

Stress is gevaarlijk, maar helaas zijn er steeds meer mensen die last hebben van stressverschijnselen:

 • Snel geïrriteerd;
 • Negatief;
 • Vermoeid, weinig energie;
 • Angstgevoelens;
 • Concentratieproblemen;
 • Geen rust met jezelf.

Meditatie is een goede manier om de stress te verminderen. Met meditatie zet je al die stemmen, prikkels en gedachten in je hoofd even op pauze en kom je tot rust. Een paar minuten is al voldoende, gewoon even richten om je ademhaling en alleen maar 'zijn'.  Sommigen vinden dit maar raar, maar je moet toch ook je telefoon, laptop, tablet regelmatig even opladen? 

Mediteren? Daar heb ik echt geen tijd voor!! Dat is één van de veelgehoorde reacties van onze redactie. Maar we gaan het toch proberen!

Wil jij ook de Meditation Moments app downloaden? Ga dan naar: https://www.meditationmoments.com/.

Gezondheidsnet

Gezondheidsnet is het nummer 1 platform voor gezondheid. Hier vind je het laatste nieuws en artikelen over gezondheid, voeding en veel meer. Het platform is sinds 1998 actief en heeft inmiddels een prominente positie verworven op gezondheidsgebied. Er zijn verschillende categorieën waar zeer regelmatig artikelen in verschijnen:

 • Geest;
 • Medisch;
 • Uiterlijk;
 • Voeding;
 • Bewegen;
 • Kinderen. 

Neem zelf ook eens een kijkje op Gezondheidsnet via deze link: https://www.gezondheidsnet.nl/.

Ook meedoen met de Challenge?

Van 25 maart tot en met 31 maart ontvang je iedere dag een link naar een gratis meditatie. Samen gaan we in één week naar meer rust, ontspanning, focus en geluk. Meld je via onderstaande link aan om gratis en vrijblijvend mee te doen: 
Aanmelden voor de Challenge

Onze Ambassadeurs