City FC klaar voor 'dik uur knallen' tegen TOP Oss

Geschreven door Redactie

De profvoetballers van Almere City FC spelen maandagavond het restant van de thuiswedstrijd tegen TOP Oss. Het duel werd vrijdagavond na 28 minuten gestaakt vanwege de mist bij een 0-0 stand. Almere City FC interim-trainer Ole Tobiasen verwacht een intens duel, waarin er een dik uur met hoge intensiteit gespeeld zal worden.

Vervelende situatie  

Tobiasen zal dezelfde spelers opstellen die ook de eerste 28 minuten actief waren. De Deense oefenmeester vindt het jammer dat de wedstrijd vrijdagavond gestaakt werd en dat zijn ploeg nu het duel in twee delen moet spelen. "Het is natuurlijk vervelend. Je wilt gewoon 90 minuten voetballen en vervolgens uitkijken naar de volgende wedstrijd. Het is heel apart om zo'n duel weer te moeten hervatten".

Toekomst Tobiasen ongewis 

Interim-trainer Tobiasen weet nog niet of hij het seizoen mag afmaken als hoofdtrainer. Hij heeft die toezegging nog niet gekregen van de clubleiding. "Mijn focus ligt daar ook niet op. Ik bekijk de situatie week per week en wedstrijd voor wedstrijd. Ik wil het maximale uit de spelersgroep halen. Het gaat nu gewoon om de play-offs te halen, wie er ook voor de ploeg staat".

Opstelling: 

Etemadi, Van Vlerken, Balker, Mirani, Seck, Bensabouh, Loen, Kip, Efmorfidis, Meijer en Alhaft.

Onze krant nog niet ontvangen?