Op = Op voordeelshop is failliet

Geschreven door Redactie

Ketenwinkel Op = Op voordeelshop heeft vandaag haar faillissement aangevraagd bij de rechtbank. De winkel had in Almere totaal twee vestigingen zitten. 

Op = Op, jouw voordeelshop!

Altijd de goedkoopste in A-merken! Op = Op is specialist op het gebied van verzorgingsproducten, huishoudproducten en gezondheidsartikelen. Het aangeboden assortiment bestaat uit onder andere shampoo, conditioner, deodorant en wasmiddel en allemaal van bekende merken zoals Dove, Nivea, Robijn en Zwitsal. 

Op = Op Voordeelshop ontstond in 1997 in het Drentse Klazienaveen en vanuit het noorden breidde het concern uit. Het concern wilde groeien naar driehonderd winkels.

Aanvraag faillissement

Op = Op voordeelshop heeft in totaal door het hele land wel 130 eigen winkels gevestigd zitten, waarvan dus twee in Almere. In totaal werken er 1.164 mensen. 

De snelle groei van het bedrijf is Op = Op voordeelshop fataal geworden. Ze zijn uit hun jasje gegroeid.

"De snelle groei heeft veel liquiditeit en aandacht en energie gevergd van de organisatie", meldt het bedrijf in het persbericht. 

Hoe nu verder?

Helaas kunnen er geen bestellingen meer worden geplaatst in de webshop. De orders die al waren besteld komen vandaag of morgen binnen, maar zijn hiermee de laatste pakketten. Tien franchise winkels blijven wel open en hebben verder niets met het faillissement te maken. 


Onze krant nog niet ontvangen?