Stichting AAP blijft cartridges en mobieltjes inzamelen!

Geschreven door Redactie

Vele jaren heeft AAP samengewerkt met logistiek partner Eeko voor het inzamelen van mobiele telefoons en cartridges. Helaas kan Eeko geen andere producten inzamelen en dit is wel een wens van AAP voor de komende jaren.

Daarom is de samenwerking met Eeko per 1 januari 2019 beëindigd. AAP onderzoekt momenteel andere mogelijkheden om het inzamelprogramma voort te zetten.


Cartridges Stichting AAP mantelbavianen 

Eerder berichtten zij over de veranderingen in het inzamelprogramma van mobieltjes en cartridges. Stichting AAP gaan hier zeker mee verder. De verbouwing van dit programma is bijna gereed.


Verontruste inzamelaars hebben AAP gebeld over het feit dat zij gehoord hebben dat AAP niet doorgaat met het inzamelen. Dit zijn Apestreken. Wij gaan zeker door met inzamelen en zijn heel blij met de inzamelaars die al hebben aangegeven dit voor AAP te willen blijven doen. 


Wil jij ook voor AAP blijven inzamelen? Schrijf je dan in voor de inzamelnieuwsbrief. Hierin lees je het laatste nieuws over het programma. Heb je spullen klaar liggen en wil je dit aan AAP schenken? Bewaar ze nog heel even. Op de website van AAP blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen. 


Wil je je met jouw bedrijf blijven inzetten voor AAP? Neem dan contact op via: telefoonnummer 036 523 87 87 of schrijf je hier in voor informatie over hetinzamelprogramma. 


Kan ik nog zakjes aanvragen? 

Het is helaas op dit moment niet mogelijk een inzamelzakje aan te vragen. Heb je mobieltjes of cartridges die je voor AAP in wilt leveren, dan vragen wij je om die nog even te bewaren tot het nieuwe inzamelprogramma van start gaat!

Opzeggen bij Eeko? 

Je kunt onderstaande voorbeeldtekst gebruiken om per mail bij Eeko aan te geven dat je voor Stichting AAP blijft inzamelen:


Beste, 


Middels deze mail geven wij aan geen nieuwe inzameldozen meer van jullie af te nemen. Wij kiezen ervoor om voor Stichting AAP te blijven inzamelen. 


Hartelijke groeten,  


[Naam bedrijf] 


[Plaats]

Onze Ambassadeurs