De artiesten van de MAIN Energie Business Challenge zijn bekend!

Geschreven door Redactie

Aankomende zaterdag wordt de MAIN Energie Business Challenge afgesloten met een knallend feest op de Grote Markt in Almere-Stad. Zorg dat je erbij bent, want dit wilt niemand missen!

Verschillende artiesten komen het grote feest op de Grote Markt versterken! Naast de vele activiteiten die georganiseerd worden voor de bezoekers als de deelnemers kun je genieten van heerlijke snacks bij de food stands. 

Artiesten

Welbekende artiesten zullen aankomende zaterdag aanwezig zijn! Vanaf 14:000 uur zal het evenement open zijn voor bezoekers. De feestelijke finish wordt o.a. gevierd met een optreden van Ali-B, Johnny & the Gangsters, Roy Oostwegel en DJ Kai!

Activiteiten

Op de Grote Markt is een Wish Caravan van Make-A-Wish aanwezig, zijn er race simulatoren en kun je meespelen aan een tafeltennisvoetbalspel! Weet jij nog niet wat dat is? Kom dan kijken en bleef het zelf!

Onze krant nog niet ontvangen?