Fysiotherapie Medisch Centrum Zeewolde is trotse sponsor van Ons Almere tijdens de MAIN Energie Business Challenge!

Het zal je vast niet ontgaan zijn: Ons Almere draagt Make-A-Wish Nederland een warm hart toe en doet mee aan de MAIN Energie Business Challenge! Wij hopen een mooi bedrag op te kunnen halen voor dit fantastische doel. Fysiotherapie Medisch Centrum Zeewolde helpt door ons team te sponsoren! Sponsor jij al mee?

Fysiotherapie Medisch Centrum Zeewolde


Fysiotherapie Medisch Centrum is specialist in het onderzoeken, testen en meten zodat de oorzaak van de klacht gevonden wordt. Zij werken met de nieuwste behandelplannen van Fysiotopics voor een optimaal resultaat. Deze behandelplannen worden gebruikt voor nek- en rugklachten, schouderklachten en voor de revalidatie. Het is dé praktijk voor gespecialiseerde fysiotherapie in Zeewolde. Hier kun je terecht voor verschillende behandeling voor fysiotherapie, manuele therapie, bekkenfysiotherapie, echografie, shockwave therapie, knie-, heup- en schouderrevalidatie na een operatie, arbeidsfysiotherapie, dry needling en voor behandeling van rugklachten. 

Je kunt bij Fysiotherapie Medisch Centrum uit Zeewolde voor verschillende klachten worden behandeld. Alle therapeuten zijn gespecialiseerd in een bepaalde therapie of behandelmethode die gerelateerd is aan jouw klacht. Na een eerste intake geven zij je advies over welke gespecialiseerde therapeut jou het beste kan helpen. 

Medisch Fitness

Trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut omdat je ondanks een klacht of blessure toch wilt kunnen sporten.
 Een andere reden kan zijn dat je wilt werken aan een gezonde leefstijl om gewicht te verliezen; om de bloeddruk te verminderen en omdat je gezonder wilt leven.

Pijnbestrijding 

Pijn kan een mens verlammen en doen wanhopen. Of het nu om de pijn als gevolg van een aandoening gaat of om pijn na het herstellen van een operatie. Gelukkig is er in de meeste gevallen iets aan te doen. Fysiotherapie Medisch Centrum heeft verschillende behandelingen in huis voor effectieve pijnbestrijding zoals echografie, shockwavetherapie en dry neelding. 

Sportblessures 

Sportblessures komen helaas veel voor. Bij Fysiotherapie Medisch Centrum Zeewolde kun je snel terecht voor een behandeling. Sport specifieke hersteltraining is een goede aanvulling om terug op niveau te komen. Speciale tape technieken worden gebruikt zodat het gewricht of de spieren alweer snel kunnen worden belast.

Laat je lichamelijke klachten behandelen, zodat je snel weer fit bent. Wil je meer informatie over de behandelingen van Fysiotherapie Medisch Centrum Zeewolde of wil je gelijk een afspraak inplannen? Klik dan op de volgende link om naar de website te gaan. 


Wat betekent dit voor Ons Almere? 

Fysiotherapie Medisch Centrum Zeewolde heeft een mooi bedrag gedoneerd aan Ons Almere voor Stichting Make-A-Wish! Wij zullen ervoor zorgen dat het logo van dit bedrijf mooi op onze auto komt te staan en naar voren komt tijdens de MAIN Energie Business Challenge.

Wil je mee sponsoren?

Wil jij als bedrijf Ons Almere ook sponsoren? Werk met ons mee aan een mooi bedrag voor het goede doel Make-A-Wish! Klik op deze link voor meer informatie over de MAIN Energie Business Challenge. Of klik hier om meteen een bedrag te doneren. 
Ben je geen bedrijf maar wil je toch sponsoren? Via de deze link kun je ook een kleine donatie maken.