Levende legende Bergkamp duikt op in Almere: 'Moet ik pers doen? Nee toch?'

Geschreven door Redactie

De nieuwe vrijwillige assistent-trainer van Jong Almere City FC, Dennis bergkamp heeft niet heel veel zin om met de pers te praten. Wel liet Bergkamp het een en ander los met de Volkskrant over Ajax. Dat Bergkamp nog niet zoveel zin heeft om te praten begrijpen wij natuurlijk wel. Het is ook nog maar een week geleden dat Bergkamp bij Almere City FC aan de slag ging. 

Bergkamp is tot het einde van het seizoen actief als assistent van Jong Almere City, een Tweede Divisie ploeg. Het is de eerste klus van Bergkamp sinds zijn gedwongen vertrek bij Ajax in de winter van 2017. Mitchell, de twintigjarige zoon van Bergkamp, speelt voor Jong Almere. 

Bergkamp zijn avontuur in Almere voelt tot nu toe goed. 'Ik had er even geen behoefte aan na wat er was gebeurd'. Dit kwam op zijn pad, en als het goed voelt dan ga je er ook voor verteld Bergkamp. 

Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd hoe Bergkamp het tot het einde van het seizoen gaat doen bij Jong Almere City FC. Onze Ambassadeurs