XS4OFFICE is trotse sponsor van Ons Almere tijdens de MAIN Energie Business Challenge!

Geschreven door Redactie

Ons Almere draagt Make-A-Wish Nederland een warm hart toe en doet mee aan de MAIN Energie Business Challenge! Wij hopen een mooi bedrag op te kunnen halen voor dit fantastische doel. XS4Office helpt door ons team te sponsoren! Sponsor jij al mee?

XS4Office

Met effectieve en fraaie akoestische oplossingen en kabelmanagement concepten creëert XS4Office goed functionerende, aangename werk- en verblijfsomgevingen.

XS4Office levert diensten én producten en werken hiervoor samen met dealers, (interieur)architecten, adviesorganisaties en dienstverleners in de zakelijke markt, zoals kantoor- en projectinrichters, facilitaire dienstverlening, meubel- en interieurbouwers en ICT bedrijven. XS4Office vind iedere situatie uniek. Zij leveren maatwerkoplossingen, geheel gericht op úw inrichtingsvraagstuk. 

Akoestiek bepaalt de sfeer in een ruimte. Met slimme, innovatieve én bovendien mooie akoestische oplossingen creëren zij ruimtes waar het aangenaam verblijven is.

Totaaloplossingen  voor een aangename werkomgeving

Wat betekent dit voor Ons Almere?

XS4Office heeft een mooi bedrag gedoneerd aan Ons Almere voor Stichting Make-A-Wish! Wij zullen ervoor zorgen dat het logo van dit bedrijf mooi op onze auto komt te staan en naar voren komt tijdens de MAIN Energie Business Challenge.

Wil je mee sponsoren?

Wil jij als bedrijf Ons Almere ook sponsoren? Werk met ons mee aan een mooi bedrag voor het goede doel Make-A-Wish! Klik op deze link voor meer informatie over de MAIN Energie Business Challenge. Of klik hier om meteen een bedrag te doneren.

Ben je geen bedrijf maar wil je toch sponsoren? Via de deze link kun je ook een kleine donatie maken.


Onze krant nog niet ontvangen?