Fiets kwijt?

Geschreven door Redactie

Kijk dan op www.verlorenofgevonden.nl of hij bij het fietsdepot staat. Het komt regelmatig voor dat verwijderde fietsen, niet door de eigenaar worden opgehaald.

Het kan natuurlijk zijn dat u niet weet dat wij de fiets hebben verwijderd omdat deze verkeerd geparkeerd stond. Controleer dit dus op de website.

In Almere zijn fietsers meer dan welkom. Het is belangrijk dat de fiets wel goed wordt gestald. Dit kan in één van de bewaakte fietsenstallingen of op straat in een rek of tegen een fietsnietje.

Om onze stad netjes te houden, handhaven we sinds vorig jaar het fietsparkeerbeleid in:

  • Almere Stad Centrum
  • Almere Buiten (gebied zwembad - Baltimoreplein)
  • Stationsgebieden van Almere Poort, Almere Muziekwijk, Almere Centrum, Almere Parkwijk, Almere Buiten en Almere Oostvaarders.
  • Fietsdepot Esplanade

Verkeerd gestalde fietsen, scooters, weesfietsen en fietswrakken voeren we af naar het fietsdepot op de Esplanade in Almere Stad. Fietsen worden hier 13 weken bewaard. Van elke binnengekomen fiets plaatsen we de foto, beschrijving en vindplaats op www.verlorenofgevonden.nl.

Als uw fiets bij het fietsdepot is binnengebracht, kunt u deze op vertoon van een identiteitsbewijs, de fietssleutel en pinbetaling van 25 euro binnen dertien weken daar ophalen.

U vindt het fietsdepot op Esplanade 00, 1315 TC Almere te Almere Stad.

Openingstijden: dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Meer informatie: www.parkeren.almere.nl

Onze Ambassadeurs