Ons Almere heeft een winactie met Jumping Jack!

Geschreven door Redactie

Vanochtend, maandag 8 april, is de nieuwe win-actie van Jumping Jack en Ons Almere ingegaan! Je kunt kans maken op een kinderfeestje voor acht personen inclusief patat en snack.

Ons Almere is trots op onze mooie stad en dat willen wij graag uiten met mooie acties van Almeerse ondernemers. Wij zijn natuurlijk ontzettend blij met deze samenwerking met Jumping Jack. Lees in dit artikel meer over de mooie actie!

Jumping Jack

Spring een nieuwe wereld binnen: DÉ INDOOR TRAMPOLINEHAL IN ALMERE!

Jumping Jack is dé urban trampolinehal in Almere. Bekijk de wereld van een andere kant wanneer je over muren loopt of van grote hoogtes naar beneden duikt. Oefen je freerunning skills of maak salto's op de 2400 vierkante meters aan trampolines. Ouders relaxen ondertussen in The Coffee Club met een healthy lunch of heerlijke latte macchiato.

Wil je meer informatie over Jumping Jack? Klik dan op deze link.

De actie

JUMP LIKE IT'S YOUR BIRTHDAY!

Jumping Jack is dé plek voor kinderfeestjes! Wij hebben alle ingrediënten klaar staan voor een perfecte verjaardag. Eerst kunnen de kids alle energie kwijt op de trampolines en daarna staat er iets lekkers voor ze klaar in The Coffee Club of één van de gereserveerde partyrooms. 

Wat gaan we doen?

Tijdens het jumpen is er toegang tot alle trampolines: vrij springen, battlen tijdens een dodgeballwedstrijd of stoot je tegenstander van de battle beam af! 

Actievoorwaarden

Wil jij kans maken op deze mooie prijs? Je hoeft er maar een paar dingen voor te doen.

  • Like de Facebook pagina van Jumping Jack
  • Like de Facebook pagina van Ons Almere
  • Tag je vrienden in de comments onder het bericht op Facebook

De actie duurt tot 22 april 2019. Woensdag 24 april maken wij de winnaar bekend. 


Onze krant nog niet ontvangen?