Terrassen festival

Geschreven door Redactie

In het weekend van 13 en 14 april vindt alweer de vijfde editie van het Terrassenfestival plaats. Het terrassenseizoen gaat dan van start!

Alle terrassen in Almere Centrum bruisen van gezelligheid met muziek, lekkere hapjes en leuke kinderactiviteiten.

Proeverij

Het Terrassenfestival bestaat uit een muziekprogramma en proeverij. Tijdens de proeverij genieten bezoekers van de heerlijke hapjes die de restaurants aanbieden.
De hapjes kosten €3,50. Het zijn kleine hapjes, waardoor bezoekers meerdere hapjes kunnen halen.

Artiesten

Op het Stationsplein, Restaurantplein Belfort, de Grote Markt en in de passages zijn doorlopend optredens van diverse artiesten. Bekende artiesten als Abdel Duo, Andrew Laureth, The Bernie Lean en Soulmates zullen Almere Stad vullen met hun klanken. 

Activiteiten

Er zal de hele dag leuke activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud! Kom klimmen en klauteren op een echte adventure glijbaan of bij de klimwand op het belfort plein. Spring erop los of ga van de glijbaan aan het Belfort plein. Maak je eigen kunstwerk met graffiti, leer eenwielfietsen en nog vele meer!

Houd voor de meest actuele informatie de pagina van Almere Centrum in de gaten voor het laatste nieuws. Klik hier om naar de website te gaan. 

Onze Ambassadeurs