Win prijzen bij het NHV

Geschreven door Redactie

Elk jaar reikt het Nederlands Handbal Verbond prijzen uit aan belangrijke personen of goede ideeën. Dit jaar wordt het op 16 juni in Almere gehouden. 


De bedragen die worden uitgereikt komen uit een bijzonder fonds dat toebedeels is aan de NHV. 


Dit jaar wordend er twee prijzen uitgereikt namelijk de Marius Buiting Innovatieprijs, en de Ton Loeffen Waarderingsprijs. Beide mannen waren erg belangrijk binnen de NKS. Helaas is Ton Loeffen inmiddels al overleden, maar blijft hij toch leven in de Waarderingsprijs. 

De Marius Buiting Innovatieprijs heeft een waarde van 5000 euro. Deze wordt verdiend door een goed vernieuwend initiatief te bedenken. Ook moet het project duurzaam bijdragen aan de sport, en dan vooral op het jeugdhandbal. Het bedrag kan worden ingezet om het project gerealiseerd te krijgen. 

De Ton Loeffen Waarderingsprijs heeft een waarde van 2000 euro. Deze wordt gegeven aan een persoon die goede inzet heeft getoond voor een project. Ook dit is weer gericht op het jeugdhandbal. 

Een belangrijke voorwaarden is dat je lid bent van jet NHV. Ook kijkt de jury naar de regionale en landelijke uitstraling. 


Jezelf of iemand anders aanmelden kan via deze link! (Klik!) 

Onze Ambassadeurs