Tulpenroute Flevoland is open

Geschreven door Redactie

Het is alweer de vijfde editie van de Tulpenroute Flevoland, en we mogen weer. Liefhebbers kunnen genieten van tulpenvelden in allerlei kleuren, en vele activiteiten. 


De activiteiten zijn langs Dronten, Lelystad en Zeewolde.


Afgelopen jaar waren er maar liefst 50.000 bezoekers voor de Tulpenroute. Ook is het uitgebreid van één gemeente naar 3 gemeentes. Er is een route van 400 kilometer die je kunt wandelen, fietsen of rijden met de auto. Ook is er een eigen krant die huis-aan-huis wordt verspreid in drie gemeenten.

Welke activiteiten zijn er? Je kunt tulpen plukken en klimmen en klauteren. Ook kan je een ijsje eten, een kijkje nemen in een koeienstal en met de step, scooter of oldtimer langs tulpenvelden rijden. Er worden dit jaar weer veel bezoekers verwacht. 

De Tulpenroute duurt tot en met 5 mei. Voor meer informatie kun je op de website kijken. (Klik!)