Voorstelling 'Er was eens een pretpark' raakt bedenker enorm

Geschreven door Redactie

Het leek zo mooi, een pretpark in Almere op de plek waar nu een onafgebouwd kasteel zit. Helaas ging dit niet door, maar een theatermaker vond dit wel een heel mooi idee voor een voorstelling namelijk: 'Er was eens een pretpark'. 


Afgelopen woensdag ging deze in premiére, en hij is nog te zien tot en met zondag 28 april in De Beurs bij station in Stad. 


De bedenker van WitchWorld was jarenlang bezig met de opbouw van het pretpark. Het zou een park worden met trollen en heksen, die eerst in Zweden zou openen, en vervolgens in Almere. Helaas werd de bedenker alleen maar getreiterd door procedures en geheime investeerders. Er stonden artikelen vol in kranten en helaas is het uiteindelijk helemaal niet meer doorgegaan. 

In de voorstelling is te zien hoe dit allemaal gebeurt is. Met fantasie, én feiten. De bedenker van WitchWorld zat donderdagavond zelf in het publiek van de voorstelling. Het was een mooie voorstelling, met veel gevoel geeft hij aan. De voorstelling laat goed zien hoeveel het pretpark betekend voor de bedenker. Hij gaf zelf aan dat de voorstelling hem enorm raakte. 

Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via deze link (Klik!) 


Onze Ambassadeurs