Doe & Kijkdag

Geschreven door Redactie

Op Tweede Paasdag organiseert Standslandgoed de Kemphaan een Doe & Kijkdag. Super leuk voor de kleintjes!


Het wordt alweer de 24e keer dat er een Doe & Kijkdag wordt georganiseerd om de Kemphaan. 


Het start om 10:30, en duurt tot 16:00. Er zijn zowel binnen als buitenactiviteiten voor het hele gezin, van jong tot oud. Ook is er op het terrein veel eet-en-drinkgelegenheid. 

Er zijn veel diverse activiteiten zoals op het water lopen of zelf leren hoe je een vuurtje maakt. Voor de sportievelingen kan je ook mountainbiken. Ben je meer creatief? Dan kan je een paasei schilderen, een broodje boven een kampvuur bakken of een eigen nestkastje in elkaar timmeren.

Ook zijn er veel demonstraties aanwezig. Er zal een mobiele zaag draaien waarbij kinderen leren hoe bomen tot houtproducten worden verwerkt. Ook is er eeen trekpaard aanwezig, die het hout uit het bos verzamelt. 

Voor een aantal activiteiten moet betaald worden. Dit gaat door middel van de 'doekaart'. Het heeft hetzelfde idee als een strippenkaart, en kost 5 of 10 euro. Het is verstandig om cash geld mee te nemen, alleen in het buitencentrum kan er gepind worden.


Parkeren kost 5 euro voor de hele dag en er kan rondom het stadslandsgoed geparkeerd worden. De toegang is gratis. Vergeet bij het uitrijden niet een uitrijkaart te kopen. 


Onze Ambassadeurs