Verkiezing Leukste uitje van Nederland

Geschreven door Redactie

De verkiezing voor het Leukste uitje van Nederland 2021 is van start gegaan! Je kunt weer stemmen op jouw favoriet.  

Het is wel duidelijk dat 2020 de boeken i gaat als een bijzonder jaar. Een paar maanden lang moesten we zoveel mogelijk thuis blijven en sloten dierentuinen, musea en attractieparken tijdelijk hun deuren. Gelukkig is het nu weer mogelijk om erop uit te gaan. 

Het is voor de attractieparken, dierentuinen en musea best moeilijk geweest om de deuren maandenlang te moeten sluiten. Bovendien mogen ze, vanwege de beperkende maatregelen, nu minder bezoekers tegelijkertijd binnen laten. Maar het kan tenminste weer!

Hoe werkt deze verkiezing? Je kunt jouw favoriete uitje helpen door er op te stemmen. Wat is het Leukste uitje van Nederland?

Wat kun je winnen? Een dagje uit naar keuze met het hele gezin. Onder alle deelnemers wordt vijf maal een dagje uit verloot voor 5 personen. En je mag zelf kiezen welk uitje in Nederland! 

Enkele genomineerden zijn:  De Efteling in Kaatsheuvel, Rijksmuseum Amsterdam, Burgers' Zoo Arnhem, Het Nationale Park De Hoge Veluwe, Zaanse Schans Ouwehands Dierenpark Rhenen SPIDO Rotterdam Havenrondvaart, Lovers Canal Cruises, Attractiepark Slagharen, Kunstmuseum Den Haag en het Van Gogh Museum Amsterdam.

Onze Ambassadeurs