Avi Air Almere start seizoen met winst

Geschreven door Redactie

Avi Air Almere heeft in zijn eerste wedstrijd van dit seizoen een 5-3 overwinning behaald op VELO.

Gemakkelijk ging het niet voor het jonge team van coach Dave Khodabux maar het bleek uiteindelijk wel de sterkste. Het is de eerste wedstrijd sinds de competitie bijna een jaar geleden door coronamaatregelen werd stilgelegd.

Alex Vlaar gingen ten onder tegen het sterke dubbel van VELO maar Cheryl Seinen Kirsten de Wit trokken

de stand weer gelijk. Dennis Koppen en Diede Odijk wonnen hun enkelpartij en zetten Almere op een 3-1 voorsprong. Voor Sebastiaan Li was er geen eer te behalen tegen de sterke Nick Fransman maar Ieva Pope hield de marge op twee punten. De winst in beide mixpartijen werden over de teams verdeeld en stond er een mooie 5-3 overwinning over het scorebord.

Volgende week zondag komt om 14.00 uur Amersfoort op bezoek in Sporthal Raggers. De wedstrijden van de Almeerse landskampioen zijn zoals altijd gratis te bezoeken maar ook via de livestream van het YouTube-kanaal van BV Almere te volgens.
Het hele verslag met foto’s vindt op de website van BV Almere.

Onze Ambassadeurs