Taichi op zaterdag middag in Almere buiten

Geschreven door MAS Kim Moo

MAS Kim Moo start met Tai Chi in Almere Buiten vanaf zaterdag 1 februari.

De proefles start om 16:00 uur een duurt 90 minuten.

Wat is Tai Chi?

Tai Chi is van oorsprong een vechtsport wat door de loop der eeuwen zich heeft ontwikkelt tot een bewegings- en ontwikkelingsleer. De Chinezen zijn al ruim 5000 jaar geleden begonnen met het verdiepen van deze leer. De leer naar welke soorten bewegingen de mens gezond en vitaal zullen houden. Het is een Innerlijke bewegingskunst, waarbij persoonlijke belevingen en ontwikkelingen een rol spelen.


Tai Chi kent 5 verschillende hoofdstijlen:

Waarom Tai Chi?

Tai Chi behoort tot het cultureel erfgoed van de mens dat een praktisch antwoord geeft op onder andere: het omgaan met spanning, stress, chaos, drukte en het hoge tempo van het leven.

Tai Chi is effectief in het voorkomen van ziekten, hervinden van ontspanning en evenwicht, zowel fysiek als geestelijk. De ademhaling wordt dieper en rustiger waardoor jijzelf dus ook tot rust komt terwijl jouw lichaam vitaler wordt.

Voor wie?

Iedereen kan Tai Chi beoefenen en leren. Leeftijd en conditie spelen geen enkel rol.

De lessen worden gegeven bij MAS Kim Moo aan de Sumatraweg 109 o.l.v. Sifu Chan. die van oorsprong uit Hong Kong komt.

Wil je kennis maken met Tai Chi komt voor een proefles bij MAS Kim Moo, meld je aan via www.mas-kimmoo.nl/proefles.htm Voor contact informatie kijk op www.mas-kimmoo.nl

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.