Sporten in de buitenlucht

Geschreven door Redactie

Door heel het land staan gratis openbare fitness toestellen.

Bewegen is belangrijk, dat weten we allemaal, maar niet iedereen komt dagelijks aan de aanbevolen 30 minuten matig tot intensief sporten.

Juist in deze tijden is sporten belangrijk omdat zowel je conditie als je weerstand beter worden.

Veel mensen denken dat ze eerst een duur fitnessabonnement moeten afsluiten om te kunnen sporten, maar dit is niet altijd zo! Er staan namelijk door het hele land allerlei openbare fitness toestellen die je gratis en altijd kunt gebruiken.

Zo ook in Almere! Aan de Chagallweg, naast de rotonde, ligt namelijk een openbaar fitnessparcour. In het fitnesspark staan verschillende buiten fitnesstoestellen welke geschikt zijn voor alle leeftijden en niveaus. Je vindt er fitnesstoestellen waarmee je bijvoorbeeld jouw benen, armen of buik kunt trainen. Zo kun je samen met je partner, kinderen of kleinkinderen sporten in de buitenlucht

Ben je benieuwd of er ook een openbaar fitnesspark bij jou in de buurt is? Kijk dan op de website: www.playadvisor.co. Hier vind je alle sportparken en speeltuinen van heel Nederland.

Tekst: Linda Heikens