Zelf knutselen met de producten van Knutselpakketje.nl

Geschreven door Redactie

Denk bijvoorbeeld aan scharen, papiertrimmers en afbreekmesjes.

Veel mensen hebben het afgelopen jaar een nieuwe hobby gevonden. Denk bijvoorbeeld aan een muziekinstrument spelen, puzzels maken of schilderen. Maar hoe leuk is het om iets te knutselen?

Bij www.knutselpakketje.nl vind je de leukste knutselspullen om even lekker creatief bezig te zijn. Denk bijvoorbeeld aan scharen, papiertrimmers en afbreekmesjes. Ook andere producten zoals lijm, tape en papier in alle soorten en maten zijn verkrijgbaar via de website. Uiteraard zijn er ook knutselpakketten te kopen. Denk bijvoorbeeld aan een knutselpakket voor je eigen huisje of een zelfgemaakte tissue box.

Eigenaresse van de webshopm, Karen, woont zelf in Flevoland. Naast de webshop geeft ze ook – mits de coronamaatregelen dat toelaten – knutselworkshops in Flevoland. Ook die zijn te boeken via www.knutselpakketje.nl.