Steunenberg moet Expeditie Robinson verlaten

Geschreven door Redactie

De Almeerse fluitiste en oud-wethouder Berdien Steunenberg is niet verder gekomen dan de vierde aflevering van het tv-programma

Expeditie Robinson 2019. Ze moest het in een eliminatiestrijd opnemen tegen Eva Cleven, en verloor. 

In het programma nemen BN'ers het tegen elkaar op. De deelnemers worden gedropt op een onbewoond eiland en moeten het in twee groepen tegen elkaar opnemen. Uiteindelijk blijft er één winnaar over die zich Robinson 2019 mag noemen. 

De 62-jarige Steunenberg heeft maar zes dagen op het eiland doorgebracht. Ze is daarbij wel vier kilo afgevallen, meldt ze via Facebook. Tegelijk met haar viel Dionne Slagter uit. Eerder trof dat lot al Jaap van Deurzen en Anita Heilker.

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.