De drie leukste familie uitjes in Nederland

Geschreven door Redactie

Wordt het weer eens tijd om wat met de familie te gaan doen, maar je weet niet wat? Hier zijn drie leuke uitjes op een rijtje gezet!


Typisch Hollands uitje

Neem een lesje typisch Hollands. Ga naar Volendam, waar jullie in klederdracht worden gehesen voor een hilarisch portret. Staan jullie vooraan bij het productieproces van Delfts Blauw bij de Royal Delft Experience? Of bezoeken jullie liever het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem? Het Haagse Madurodam, waar je je eigen land in miniformaat ziet, is vaak ontzettend leuk. Laat je gezin kennismaken met de kaasdragers van weleer in het centrum van Alkmaar, waar op vrijdag de traditionele kaasmarkt gehouden wordt. 

Futureland

In het havengebied van Rotterdam staat informatiecentrum Futureland. Voor zowel jong als oud is dit interactieve museum een uitje waard. Het is een gratis familie uitje! Je leert er alles over de aanleg en inrichting van Maasvlakte 2, een grote uitbreiding van de Rotterdamse havenactiviteiten. Ga op fossielenexpeditie, neem een virtuele duik in de toekomst of pak de FutureLand Express naar het Maasvlaktestrand en doe een speurtocht met het hele gezin.

Skidome Terneuzen

Een dagje uit met familie? Sneeuw is niet het eerste waar je aan denkt in de zomer. En toch, als het al een tijdje bloedheet is, snak je soms naar verkoeling. Stel je bent in Zeeland en de oververhitting slaat toe. Waar wil je dan naartoe? Natuurlijk naar Skidome Terneuzen! Hier tref je 365 dagen per jaar sneeuw aan! Glij op ski’s, snowboard of tube van de piste! Er is zelfs een sneeuwwit speelparadijs voor kids aangelegd! Hier vermaakt iedere ‘wintersporter’ zich gegarandeerd!

Onze Ambassadeurs