City FC zonder Alhaft tegen FC Dordrecht

Geschreven door Redactie

Ilias Alhaft ontbreekt maandagmiddag bij Almere City tijdens de belangrijke uitwedstrijd tegen FC Dordrecht.

De aanvaller liep vrijdagavond, in de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Telstar, een knieblessure op na een onbesuisde tackle van Elso Brito.

Gevreesd wordt voor een zware blessure. Alhaft laat daarom komende week een MRI scan maken om te kijken hoe ernstig de kwetsuur is. De enkelblessure van Moustapha Seck lijkt mee te vallen. Ook hij viel geblesseerd uit tegen Telstar. De linksback is wel een twijfelgeval voor de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. 

Almere City FC kan bij winst in Dordrecht in theorie al periodekampioen worden. Hiervoor is het wel afhankelijk van de resultaten van de concurrentie. Ook zou de ploeg zich in theorie maandag al kunnen plaatsen voor de halve finales van de play-offs. Na de wedstrijd tegen FC Dordrecht volgen nog 2 wedstrijden in de reguliere competitie: thuis tegen Jong PSV en uit tegen Jong Ajax.

Onze krant nog niet ontvangen?