Doe- en kijkdag Stadslandgoed De Kemphaan

Geschreven door Redactie

Kom naar de Doe- en kijkdag op Stadslandgoed De Kemphaan in het Almeerderhout en vier Pasen buiten! Voor de 23e keer is het stadslandgoed op Tweede Paasdag omgetoverd tot een waar paradijs van vermaak.

Op deze lentedag zijn er allerlei (buiten)activiteiten en demonstraties voor het hele gezin. Op het terrein staan weer kraampjes met informatie, lekkernijen en cadeauartikelen en ook het buitencentrum is open. Let wel; neem contant geld mee.


Activiteiten 

Altijd al over water willen lopen? De boswachter daagt je uit om het te proberen. Zelf leren hoe je een vuurtje kunt maken? Gebruik de juiste skills en wie weet lukt het je. Probeer deze dag verschillende buitensporten en -activiteiten uit, schilder je eigen paasei, bak een broodje boven het kampvuur, of timmer je eigen insectenhotel. Een deel van de kinderactiviteiten zijn tegen geringe betaling. Koop hiervoor de kinderdoekaart aan de kassa.

Demonstraties 

Neem ook eens een kijkje bij een van de demonstraties. Zo zal de mobiele zaag draaien, en kun je leren hoe bomen tot houtproducten worden verwerkt. Ook het trekpaard is weer aanwezig, die op traditionele wijze geoogst hout uit het bos haalt. En uiteraard zijn er nog vele andere leuke dingen te zien en beleven!

Onze Ambassadeurs